Zlata je zagrlila Šabanovog sina Roberta na sahrani, a sada otkriva detalje iz njegovog djetinjstva!

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert, pojavio se na sahrani svog oca na Novom groblju i sve vrijeme se trudio da ostane neprimjetan.

Pjevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska su jedine koje su mu prišle kako bi se pozdravile sa njim i izjavile mu saučešće.




Zlata Petrović poznaje Šabanovog sina još od malih nogu, te je ispričala detalje njihovog susreta.

“Ja dijete poznajem, ja sam živjela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dvije rođene sestre. Dok sam živjela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili… U tom periodu dolazila su sva Šabanova djeca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio… – rekla je pjevačica za beogradske medije.

– Ja dijete još iz tog perioda znam. Kanije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani vidjela. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svijetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku… Kako da ne zagrliš dijete? Uvijek bih ga zagrlila i uvijek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovjek i svačije bih dijete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To je najosnovnije i ljudski, što bi čovjek rekao. Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dijete viđala još kad je bio mali” – objasnila je Zlata.

(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI