Zvezda Granda uvrijedila Snežanu Đurišić

Nekadašnji takmičar “Zvezda Granda”, Aleksandar Radojević, poznat je po tome da na društvenim mrežama često objavljuje komične video klipove, čiji su akteri uglavnom članovi žirija pomenutog takmičenja. Jedan takav uvrijedio je pjevačicu Snežanu Đurišić.

Gostujući u emisiji „Grand magazin“, Aleksandar je otkrio da se poznata pjevačica Snežana Đurišuć, koja je inače produkcijski član žirija „Zvezda Granda“, uvrijedila zbog jednog snimka, zbog čega mu je i poslala poruku.

„Ja volim svaku emisiju da pogledam i uvijek nešto izvučem, pratim sve i obično nešto sam smislim, izbacim ili na Tviter ili na Instagram, tako da uvijek budu neke reakcije. Nekad budu dobre, a nekada i loše i od fanova i od zvijezda. Nije se svidjelo Snežani Đurišić, ona mi je poslala poruku, i ima još par nekih“, otkrio je mladi pjevač, koji je objasnio da ga pjevačica nije napala, ali da mu je jasno dala do znanja da pomenutu šalu smatra neukusnom.
„Nije me baš napala, ali nije joj se svidjela neka fora, koju ja čak možda nisam ni napravio, ali sam je podijelio jer mi je bila smiješna“, zaključio je Aleksandar u „Grand magazinu“, koji možete pogledati u nastavku.

(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI