“ZVEZDA GRANDA” BILA ŽRTVA VRŠNJAČKOG NASILJA!

Zvezda Granda Zorana Mićanović, za samo nekoliko dana pošto je objavila svoj muzički prvenac, oborila je sve rekorde.

Gostujući u emisiji „Grand magazin“, ova mlada pjevačica, koja se prošle godine takmičila u „Zvezdama Granda“, priznala je da joj u početku nije bilo lako i da su je mnogi osporavali. Već sa 13 godina počela je da nastupa, zato danas veoma zrelo gleda na uspjeh koji joj se „preko noći“ desio.

„Sa 16 godina sam doživila razne stvari i negdje sam se ispraksovala i navikla na sve ovo. Trudim se da budem što zrelija“, rekla je Zorana u emisiji „Grand magazin“ i dodala da ima jasan cilj u životu, a to je da jednog dana ima uspješnu karijeru i postane zvijezda.
Kako kaže, u djetinjstvu, pogotovo u osnovnoj školi, nije imala podršku svojih vršnjaka, čak je pune tri godine bila žrtva vršnjačkog nasilja, zbog čega je jedno vrijeme i išla kod pedagoga.

„Moji vršnjaci su me stalno potcjenjivali i ismijavali, govorili da nikad neću uspjeti, da ću uvijek biti na nivou kafanske pjevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, ja se isplačem, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi ‘Zorana, ti ćeš uspjeti i pokazaćeš svima da možeš’. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogriješili i da nisu bili ispravni prema meni“, iskrena je bila pjevačica.

Ali da se kolo sreće okreće uvjerila se nedavno i sama, nakon što je pjesma „Sikter“ postala hit, a ona jedan od najvećih potencijala „Grand“ produkcije.
„Dosta njih koji su me omalovažavali mi se javilo, i ja njima kažem da nisam očekivala poziv, a oni će na to ‘Izvini, pogriješili smo'“, rekla je i istakla da se oduvijek radovala tuđem uspjehu, a tako je i danas.

„Nikad nisam bila sujetna i uvijek sve kolege podržim. Mislim da prije svega treba da budemo kolegijalni, a ne ljubomorni i sujetni“, zaključila je Zorana.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI