Zuda Husić snimio “Pozdravite moju ljubav”: Pronađite se u ljubavnoj pjesmi kada vas kilometri dijele od onih koje volite” (VIDEO)

Dugo je najavljivao novu pjesmu, a sada je došlo vrijeme da vam Zuda Husić predstavi,  “Pozdravite moju ljubav”. 

-Želio sam ovaj put nešto pozitivno, da se svi mogu pronaći u ovoj lijepoj ljubavnoj pjesmi koja oslikava današnjicu kada vas kilometri dijele od onih koje volite, kaže Zuda.

Tekst koji ćete pjevati je djelo poznatog tekstopisca Ziketa Hurića, tvorca velikih hitova.

– Meni se veoma dopao tekst ove pjesme i nisam puno čekao već sam krenuo u realizaciju ovog projekta u kojem su učestvovali vrhunski muzičari kao što su Mensura Bajraktarević, Dragan Todorović Buca, Miša Tričković, Vladimir Kamenovski, Aleksandar Aca Radovanović, Enes Velić Kriger koji je ovu pjesmu učinio posebnom! Veliku pomoć prilikom snimanja vokala imali smo od strane “Studio Latić” iz Utica, NY i ovim putem im se zahvaljujem!
Pjesma “Pozdravite moju ljubav” je i ekranizovana, a neki kadrovi su snimani i u Cazinu, rodnom gradu Zude Husića.

-Video Produkcija “AE Video” by Enis Fakić je sve to upakovao, a također imamo jedan video zapis iz mog rodnog Cazina na kojem se mogu vidjeti dvoje mladih lica Edin Velić i Ema Okanović koji su svojim učesćem doprinijeli da imamo jedan prelijep spot za ovu pjesmu.

Zuda ističe da je on prezadovoljan, a publika je najbolji sudija te će reći svoje mišljenje o numeri “Pozdravite moju ljubav”.
-Publika je uvijek najbolji sudija kada je u pitanju kvalitet pa je ostalo još da vidimo kako će ocijeniti ovu pjesmu! Hvala vam na podršci, a sada idemo zajedno poslušati pjesmu!

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI