Zorja: Isak i ja smo oborili rekord, snimićemo duet!

0
41

Zorja Pajić, koja je očarala publiku i žiri nastupom i pjevanjem u takmičenju “Zvezde Granda”, za Srpski telegraf kaže da vjeruje da će ona i njen kolega Isak Šabanović uskoro snimiti duetsku pjesmu!

Mlada pjevačica koja se uveliko sprema da i u narednom krugu oduševi javnost nesvakidašnjim talentom ispričala je za naš list da je iznenadna slava nije promijenila, ali i kako je došla na ideju da se prijavi i takmiči.

– “Zvezde Granda” jeste takmičenje u kom kandidati većinom pjevaju narodnjake, ali to se promijenilo u posljednjih nekoliko godina. Mnogo sam se spremala i trenirala pjevanje, radila sam na svemu i vidim da je urodilo plodom. To što se bavim muzikom odavno ne znači da se ne treba dalje usavršavati. Mislim da i dalje nisam svjesna toga koliko sam oduševila žiri nastupom. Drago mi je što su ljudi lijepo odreagovali, cijeli žiri je sjajan, a najviše me je iznenadio Dragan Stojković Bosanac. Nisam očekivala da će toliko da me ishvali. Imala sam utisak da će biti prestrog – priča Zorja za naš list, a onda je pomenula kolegu Isaka Šabanovića, koji takođe sada važi za jednog od favorita, pa tvrdi da se odlično slažu.
– Za Isaka imam samo riječi hvale! Upoznali smo se na probi kod našeg mentora, prelijepo smo se družili i skapirali na prvu loptu. Jedva čekam da vidim šta je pripremio za slijedeći nastup. Možda će nekada da nas spoje u duelu tokom takmičenja, a svakako ne bi bilo loše da jednog dana snimimo duet – priča Pajićeva i nastavlja:

– Ne slažem se sa time što se priča da je previše emotivan, mnogi su stekli takav utisak. Kad god smo zajedno u društvu odlično se provodimo. Pored njega se smijem, on stalno priča viceve i zasmijava ljude oko sebe.


Pajićeva nam je ispričala da sebe u budućnosti zamišlja pred publikom na nekom velikom koncertu, a otkrila je i da bi voljela da bude poput pjevačice Bijonse.

– Voljela bih da poslije takmičenja napravim nešto svoje po čemu ću biti prepoznatljiva. Sanjam o uspjehu koji ima američka pjevačica Bijonse! Ako imate dovoljno ambicije, stići ćete na svaki cilj koji sebi zacrtate. Što se omiljenog žanra tiče, to nemam. Volim sve da pjevam, pa mi je bitnije kakav je tekst i poruka pjesme. Nije važno da li je zabavnjak ili narodnjak – kaže mlada pjevačica.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI