Zorica o Laziću: Duguje joj pare!

0
1

Zorica Marković je tokom ranijih intervjua isticala kako joj je kolega Darko Lazić dužan određenu svotu novca, a sada, kada je napustila rijaliti “Zadruga”, otkrila je šta se desilo sa tim parama.
Naime, pjevačica je u posljednjem intervjuu ispričala kako se srela sa folkerom nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

– Pa, onako mi je očima dao znak da će dug biti riješen. Smijali smo se oboje i zbijali šale na taj račun. Da se razumijemo, dug nije mali, ali ja ne želim da kvarim naše prijateljstvo dugo deset godina – ispričala je Zorica za “Star”.

– Imam u planu da opet otvorim kafanu, pa znam da će on opet doći kao gost, tako da pretpostavljam da će prvo vratiti dug, pa onda doći – dodala je Markovićka.

Podsjetimo, ona je, krajem prošle godine, za isti nedjeljnik ispričala:
– Ja nisam u kontaktu sa njim, ali ga volim kao pjevača. Žao mi je zbog svega što mu se izdešavalo u životu. Ja sam njega sto puta ispoštovala i častila, ali on mene nije ispoštovao, iznevjerio me je. Prije četiri godine je došao u moju kafanu i napravio veliki ceh, a nije imao da plati. Obećao je da će donijeti pare sutra, a od tada je prošlo četiri godine. Nije to ni tako mala suma, ali ja smatram da ako smo se poštovali, da onda treba te pare i da mi vrati. Neću mu tražiti kamatu, samo neka donese ono koliko je dužan. Mijenja stalno brojeve telefona, poslala sam mu skoro poruku i on mi uvijek odgovori da će donijeti sutra, ali se to nije desilo. Evo, ako pročita ovaj moj intervju, neka se sjeti i neka donese svoj dug. Ja to ne opraštam ne zbog para, već zbog poštovanja. Ovo nisam očekivala od njega.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI