Zorica Marković progovorila o Mileni i žrtvama zlostavljanja, pa otkrila kako je nasrnula na vaspitačicu

Mlada glumica Milena Radulović (26) koja je prijavila čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića, koji je vodio školu glume, za silovanje, vjerovatno nije bila ni svjesna da će se lavina koju je pokrenula njena ispovijest pretvoriti u pravu malu revoluciju i osnažiti žene u čitavom regionu da progovore o s*ksualnom zlostavljanju koje su preživljavale.

Tim povodom su se oglasile i mnoge javne ličnosti, ne samo da se pridruže njoj i ispričaju svoja iskustva, već i da podrže mladu glumicu.

Jedna od popularnih estradnih zvijezda, Zorica Marković u razgovoru za portal Srbija Danas.com prokomentarisala je aktuelnu situaciju koja je potresla region, a kao što smo od nje i navikli, pjevačica je i ovoj temi progovorila bez dlake na jeziku.

– Bio bi prebijen, da sam ja u pitanju. Ja sam šokirana da to toliko godina traje, prosto ne mogu da vjerujem. Šokirana sam, to je za svaku osudu – počela je Zorica, pa nastavila:
– Vjerovatno postoji neki razlog šutnje. Zašto šutiti? Nikad se ne smije šutiti i trpiti! Nema blama, nema srama! Taj ko radi takve stvari i bolestan je i poremećen, pričam generalno, ne mislim sada na Miku konkretno, nego generalno, odmah mora biti osuđen, jer ne smije se šutiti prvenstveno da bi se neko drugi poštedio i kako bismo spriječili da se dogodi nova tragedija i nova žrtva! – rekla je pjevačica i nastavila:
– Moje dijete je imalo scenu, u vrtiću. On se upiškio ili ukakio i vaspitačica ga je istukla, ja sam uletila tamo i napravila haos! On je tada imao 4 godine. Ja sam svoje sinove odgajila sama, znala sam svaku gestikulaciju, pokret i rekao mi je šta se dogodilo i odmah sam reagovala. Ali to je vrtić, a ovo je ozbiljna škola glume i ti stari snimci su tu tolike godine, kako vrijeđa učenike, a da niko ništa nije uradio! Ma, ne može meni niko da zabrani pristup školi. Negdje sam vidjela da nije dozvoljavao roditeljima da dolaze, pa za šta služe roditeljski sastanci, odjeljensko vijeće? Na šta to liči? – pita se Zorica.

(ALo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI