Zorica Marković pokrenula novi biznis: Sav novac koji sam imala uložila sam u to!

Zorica Marković se godinama unazad, osim pjevanjem, bavi ugostiteljstvom i njene kafane i restorani bili su na dobrom glasu, a sada je došla na ideju da pokrene novi biznis u koji je, kako kaže, uložila svu ušteđevinu.

Radi se o ulaganju u nekretnine, pa je s prijateljem započela izgradnju zgrade u Jajincima, koja bi, kako kaže, trebalo da bude prva “pametna zgrada” u ovom dijelu Beograda.

“Kod mene se samo radi. Ima para i od muzike, ali mora još nešto da se radi”, rekla je Zorica koja je sada postala i investitor. Nedavno je bila u bolnici, a odmah nakon toga se bacila na biznis.
“S drugom Acom sam ušla u posao. Pravimo pametnu zgradu. To će biti zgrada od 2.000 kvadrata, upravo odlučujemo o kvadraturi stanova i žurimo, pošto građevinski materijal ‘divlja’ sa cijenama. Jajinci su postali drugo Dedinje. Sav novac koji sam imala uložila sam u to, pa šta mi Bog da. Uključiće se i moji sinovi, zato se ovo naše sada i izdaje. Kamen temeljac ide ubrzo, samo papirologiju da završim, malo je ostalo. Sve mora da bude do perfekcije. Biće to prva pametna zgrada u ovom dijelu predgrađa”, otkrila je Zorica, koja je zadvoljna onim što je postigla do sada.

“Mnogo sam ponosna, jer sam prije 23 godine kupila kućicu od 65 kvadrata i 10,5 ari placa i cijeli svijet zna da Zorka ne da radi, nego ore u životu. Zaokružila sam priču, imamo svi svoje, zadovoljni smo. Mogu da dignem sve četiri uvis”, poručila je pjevačica.

(Mondo)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI