Zorica Marković o presudi Marjanovića: Vjerujem da je Zoran ubio Jelenu

Zoran Marjnaović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge pjevačice Jelene Marjanović, a ova vijest šokirala je javnost. Tim povodom oglasili su se estradnjaci koji su bili prijatelji sa osuđenim Marjanovićem, a pjevačica Zorica Marković nije krila koliko joj je ova tema bolna

Zorica je istakla da vjeruje u naše sudstvo i da ne zna šta je Zoranu bilo u glavi kada je ubio suprugu sa kojom ima maloljetnu kćerku:

-Za mene je Jelenina smrt jako bolna tema i izbjegavala sam da o tome pričam. Ono što se njoj desilo je katastrofa, jedan mlad život je ugašen. Vjerujem u naše sudstvo, a ne znam šta je Zoranu bilo u glavi kada je to uradio. Mogao je da se razvede, na ovaj način je uništio Jelenin, svoj, ali i život njihove kćerkice. Najžalije mi je tog djeteta koje je ostalo bez majke, ovo je monstruozno – rekla je pjevačica i dodala:




– Sjećam se posljednjeg susreta sa Jelenom, zajedno smo pjevale na jednoj televiziji, bila je lijepa kao anđeo – zaključila je Zorica Marković.

Zoran Marjanović osuđen je odlukom Višeg suda u Beogradu prvstepenom presudom za ubistvo supruge Jelena Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine, a dva dana kasnije pronađena na nasipu u Borči.

On je tada rekao da su on i kćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko i da je brzo nestala iz vidokruga.

(Informer)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI