Zorica Marković o eksplicitnoj fotki Nade Topčagić

0
3

Nakon što je Nada Topčagić objavila nekadašnju fotografiju u toplesu, društvene mreže su naprosto “izgorile” od komentara, a sada se ovim povodom oglasila i njena kolegica Zorica Marković.
“Ne znam šta Nada Topčagić radi i zašto je i iz kog razloga pustila svoju fotografiju u toplesu u javnost. Ja nju mnogo volim, ona je blesava i pozitivno luda, ali ne znam svrhu, namjenu i cilj. Okej, lijepo je pokazati da si nekada bila lijepa i mlada. Ako je htjela da skrene pažnju ovom slikom u ovom nekom vakumu gdje se ništa ne dešava, da ne bi možda otišla u zaborav”, istakla je Zorica.

“Mada, ona žena ima pjesmetine i hitove, ali sada nema ni muzičkih emisija za pjevače, pa ajde da skrene pažnju na taj neki način. Ja ne mogu to da joj zamjerim, jer je pozitivno luda. Ja takvu sliku nemam, a i da imam, u ovim godinama ne bih objavljivala, ali svako ima pravo da radi šta hoće.”
Iako ona sama ne može da zamjeri Topčagićevoj ovaj potez, Markovićeva priznaje da je čula kako njenu kolegicu naveliko ogovaraju zbog toga.

“Čujem da je ogovaraju, da je za mnoge ovaj njen potez degutantan. Svakako, izazvala je reakciju, odmah su je zvali na mnogobrojna snimanja kako vidim”, zaključila je pjevačica za “Star”, a prenose mediji.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI