ZORICA MARKOVIĆ ISPROZIVALA ĐANIJA PA JOJ ON ODGOVORIO: ‘DOKONA ŽENA PRIČA SVAŠTA!’

0
4

Zorica Marković je, komentarišući stanje na muzičkoj sceni, spomenula svog kolegu Acu Pejovića.
– Kada su pjevači nesretni u životu, kad imaju nekoga zbog koga pate, tada mogu da opravdam njihov repertoar – sve tužne pjesme koje pjevaju jer ih doživljavaju i preživljavaju. Ali da je neko hladan kao led, rođenu ženu ili muža ne voli i ne poštuje, a pjeva ovakve pjesme, to ne mogu da razumijem. Sve je trgovina – počela je priču pjevačica, kako prenosi “Svet”.

– Neko pjeva iz duše, ne zbog para, samim tim pogađa ljude. Kod Ace Pejovića nije tako, jer čovjek toliko voli sebe i pare, tompus i viski, krem društvo, mrtve stvari i bogatstvo, samo je provalio foru. Ja sam dobra sa njim. Nikad se nismo zamjerili, ali…

U odbranu kolege stao je Radiša Trajković Đani, koji je za isti nedjeljnik poručio:
– Ovo što Zorica radi je jako ružno. Vjerujem da joj je tamo (prim.aut. u “Zadruzi”) dosadno. Ne zna šta će od sebe. Dokona žena, pa priča svašta. Samo se pitam da li je svjesna da “Zadrugu” gleda čitav svijet. Treba poslije sve te ljude napolju da sretne i pogleda u oči. To su takve nebuloze da ja nemam riječi. Svi znaju koliko Pejović voli svoju Biljanu i kako ima divnu djecu. Sad Zorica unutra bolje zna od svih nas koji se družimo sa njim da li on voli ženu i da li je vara. Priča kako voli krem društvo i tompuse, pa ko ne voli? Zoricu cijenim, ona je ime na estradi, ali joj ovakvi komentari ne priliče.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI