Zorana Mićanović obećala: “Uradiću to samo ako me natjeraju”

Sa samo sedamnaest godina Zorana Mićanović napravila je pravi estradni bum, a kako uspjeh na estradnoj sceni često prate negativni komentari pjevačica se našla na meti kritika kada je usred emisije skinula šminku. Nakon ovakvog poteza, na njeno zadovoljstvo, bilo je mnogo više lijepih riječi.

– Riješila sam da od sad u emisije dolazim bez šminke, jedino ako me neko ne natjera da se našminkam. Naravno, ne mogu sad baš svuda da se pojavljujem tako, iako ja mnogo više volim kada nemam šminku. Mene su ljudi zaustavljaji na ulici da mi čestitaju što sam skinula šminku usred emisije i nekako mi svi govore da sam tako ljepša. To je za mene plus i vještačko nikada ne može da zamijeni prirodno- tvrdi Zorana.

Iako je na samom početku karijere vlasnica hita “Sikter” nikoga ne ostavlja ravnodušnim te je bez obzira na hejtere i loše komentare čvrsto odlučila da ostane dosljedna sebi.
– Odlučila sam da ostanem prirodna i takva kakva jesam. Ne želim da se mijenjam zbog drugih, a najmanje zbog komentara. Treba biti poseban i jedinstven. Nemam ništa protiv estetskih operacija, ali smatram da meni to nije potrebno. Prirodno sam lijepa, bar ja tako smatram, možda i nisam, otkud znam, svako ima svoje mišljenje (smijeh). Ne treba mi ništa i da sam ružna i da sam lijepa, sebi sam super i zadovoljna sam!- priznala je pjevačica.

Zorana ne krije da se još uvijek navikava na sve što donosi estradni život, a ne može joj se osportiti da je sa sedamnaest godina postigla ono što mnoge pjevačice nisu za čitavu svoju karijeru.

– Ušla sam u mašinu i toliko radim svaki vikend, putujem po deset sati, umorna sam malo od svega i fali mi san. Htjela sam to i dobila sam, imam hit i ova druga pjesma sad dobro prolazi, u septembu će treća.. Polako samo, sve je naglo, a ja imam samo 17 godina, malo mi je nezgodno, ali ću se navići- priznala je Mićanovićeva.

(Grand.online)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI