Zlata sprema posteljinu za Pejinu svadbu

Pjevačica Zlata Petrović godinama je bila u braku sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, s kojim je, kako kaže, ostala u odličnim odnosima.

Kako je on nedavno objavio da se vjerio sa 20 godina mlađom Draganom i da sprema svadbu, Zlata ističe da je spremna da đuska na veselju.

– Ja sam među prvima upoznala Pejinu vjerenicu Draganu. Mnogo je slatka i dobra djevojka. Ako volite svoje bivše, a ja svoje bivše volim, pogotovo Peju, jer mi je on najveći prijatelj i mislim da sam i ja njemu, onda mu svakako želim svu sreću sa budućom ženom. Želim da bude sretan prije svega u ljubavi, pa onda i u drugim stvarima – kaže Zlata, kojoj se sviđa kakav je izbor napravio njen bivši suprug.

– Ona super izgleda. Lijepa je djevojka. Oduševilo me je to što sam kada sam im ušla u kuću vidjela da je sve čisto, a ja to mnogo volim kod ljudi. Time me je kupila – ističe Zlata, koja će među prvima zaigrati na njihovoj svadbi, za koju sprema poklon.

– Pitaću ih šta im je najpotrebnije. Važno je da dođete sa srcem i dušom, a ne radi reda. Ja želim da moj Peja bude zadovoljan. Ma kupiću mu i posteljinu ako mu bude trebala – kaže kroz smjjeh pevačica, koja je sa Pejom ostala u boljim odnosima nego sa Hasanom Dudićem, sa kojim je takođe bila u vezi.

– Peja i ja imamo neraskidivu vezu, kako zbog djeteta, tako i zbog toga što smo veoma vezani i jedno drugom pomažemo. Nas dvoje smo sada najbolji prijatelji – ističe Zlata, koja gazi šestu deceniju, a izgleda fenomenalno, zbog čega joj na društvenim mrežama sve žene traže savjete.

– Svako treba da radi na sebi. Nekada su ljudi u gužvi, mnogo rade i ne posvećuju sebi dovoljno pažnje, bilo da je u pitanju muškarac ili žena. Ali kada imate vremena, onda treba da ga iskoristite da lijepo izgledate. Nema ružnog čovjeka i ružne žene. Kada si dobar čovjek, imaš dobru dušu, sve je lijepo na tebi. Ja imam 54 godine. Zamislite kako bih izgledala kada ne bih vodila računa o sebi. Mada više vodim računa o ishrani nego o teretani. Lijena sam žena – priznaje pjevačica i nagalašava da se često konsultuje sa Pejom u vezi sa ishranom.

– Zove me da idemo zajedno u teretanu, ali ja nisam taj tip. U posljednje dvije-tri godine obraćam pažnju na ishranu. Pridržavam se hrono ishrane i ostaću na njoj do kraja života, Peja me savjetuje kako da se uobročim – ističe Petrovićka, koja sa voditeljem ima sina Jovana.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI