Zlata Petrović: Puna torba para, a ja najtužnija na svijetu

0
50

Pored Anabele Atijas koja je pričala o pomirenju sa bivšim suprugom, i Zlata Petrović je bila gost u emisiji “Magazin in” gdje je otvoreno govorila o teškim životnim momentima zbog kojih je dugo tugovala.

Sa knedlom u grlu se prisjetila razvoda i priznala da je plakala svakodnevno, ali da je uprkos tome radila i zarađivala.

Pjevačica je istakla da je umjelo po cijelu noć da nastupa, igra i zabavlja se nakon čega bi se kući vratila sa punom torbom novca, ali i dalje izuzetno tužna.
“Mi se sada smijemo, ljudi misle da smo sretni. Taj osjećaj sam imala cijeli život. Kada sam se razvodila i sa prvim i sa drugim mužem, po godinu dana sam bila tužna žena. Ja koja sam cijeli dan i cijelu noć tamo igrala, zabavljala se, skakala, ja uđem u kuću i pustim o djetetu nešto i onda… Ljudi, ja toliko plačem, toliko plačem da ne znam ni kako sam došla. Ja plačem i dođem kući, puna torba para, a ja najtužnija na svijetu. Svaka žena, ako može poslije mjesec dana da nađe novu ljubav, onda nije voljela svog muža. Niko nikada nije znao koliko sam tužna, kad sam bila najtužnija ja sam se najviše dotjerivala”, rekla je Zlata.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI