Željko Mitrović poziva Baku Praseta da zajedno izađu na poligrafsko ispitivanje

Nedjeljama se vodi medijski rat između vlasnika “Pinka”, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Baka Prase i Željko Mitrović iznijeli su brojne optužbe jedan protiv drugoga, a javna prepirka između njih glavna je tema medija već nedjeljama.

Jedna od stvari za koje su se međusobno optuživali jeste da su bili sa maloljetnim djevojkama.

Mitrović je tvrdio da je Baka Prase bio sa maloljetnom djevojkom, a potom je ona otkrila šta se zapravo desilo.
Naime, novinari „Pinka“ javili su se djevojci za koju misle da je bila sa jutjuberom, a ona je potom prepisku poslala Baki Prasetu.

„Poštovana, kao što ste već vjerovatno ispratili, borimo se protiv uznemirujućih zločina Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a kako ste vi bili jedna od djevojaka koja se našla u jutjuberovom stanu u kom se desio čin obljube nad maloljetnim licem, značilo bi nam kada biste istupili i progovorili o tom iskustvu“, pisalo je u poruci ispod koje je bila potpisana redakcija „Pink“.

Djevojka je ostala anonima, ali je Baki poruku proslijedila, uz riječi:

„E Bogdane, ja sam ona što je bila u tvom stanu od 14 godina. Ništa nisam imala sa tobom, i sam znaš. Ne želim da me masnokosi miješa u išta. To bih zamolila.“

Željko Mitrović se ponovo oglasio na svom Instagram profilu i pozvao jutjubera da se obojica podvrgnu poligrafskom ispitivanju.
„Evo jednog muškog prijedloga za Baku! Da nas dvojica u slijedeću četvrtak zajedno, dobrovoljno odemo na poligraf – detektor laži i da lijepo vidimo ko je bio sa maloljetnicom, a ko ne? Bako, nemoj da si pi*ka, ovo je lako i ne traje dugo. Seljačina kriminalna kaže jesam, pa nisam… Vidi Džoni, predlažem jednostavno rješenje, prije nego što krene tvoja ‘Nevolja‘ sa utajom poreza“, piše u Instagram storiju Željka Mitrovića.

(Nova.rs)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI