Vuk Mob prvi put nakon napuštanja Zadruge o porodici i svađi sa Kijom Kockar!

0
22

Vuk Mob je nedavno napustio Zadrugu kako bi nakon 120 dana boravka u rijalitiju posljednje trudničke dane proveo sa vjerenicom Oliverom Konatar i prisustvovao rađanju svoje kćerke.

Reper se sada prvi put oglasio za medije i u “Premijeri vikend specijal” odgovarao na sve aktuelne teme iz rijalitija, ali i van njega.

Vuk se brinuo za svoju porodicu, ali i vezu, te je otkrio da ga je Olja sačekala, što mu je bilo najvažnije.

“Naravno da me je ljubav sačekala, ništa drugo nisam ni očekivao. I dalje sam umoran, dolazim sebi, 120 dana je uticalo na mene, smršao sam, možda počnem i da treniram. Prioritet mi je san, energija i muzika”, rekao je Vuk, a potom otkrio kako njegovi najbliži reaguju na njegovo učešće:
“Da, definitivno je bilo moje ponašanje prvih mjesec i po dana, gdje nisam uspio da se snađem i da plivam, ja sam asocijalan, nisam navikao na ljude i onda odjednom ja koji imam kontakt sa 10 ljudi, živim sa 50 ljudi, to me je poremetilo. Generalno su zadovoljni svi, malo sam se i zanio za neke stvari”.

Vuk je zatim otkrio i da je tokom učešća u Bijeloj kući imao i paranoične misli, najčešće vetane za porodicu i vjerenicu.

“Roditelji kažu da sam prvih mjesec i po dana bio katastrofa, a poslije sam bio super. Ja se tako ponašam i kući, pričam sam sa sobom, trčim oko kuće, stvarno sam bio to ja. Ja sam sa svima bio okej, nisam konfliktna osoba. Imao sam paranoje da me je Olja ostavila, da mi je neko umro, imaš tu paranoju jer nemaš povratnu informaciju”, istakao je, pa se osvrnuo na sukob sa Kijom Kockar koja je u toku njegvog učešća najavila tužbu i zbog koje se reper podvrgao poligrafu.
“Ja sam čuo da će me Kija tužiti, nikakav problem ja nemam sa tim, sve što sam rekao mislim da je istina, ja nemam zle krvi prema njoj”, rekao je kratko.

Vuk sada nestrpljivo čeka porođaj svoje vjerenice i kćerku oko čijeg imena se još uvijek nisu usaglasili.

“Ne znam šta da mislim, jedan dan sam uplašen, drugi nisam, treći dan mislim da se ništa neće promijeniti. Nikad nisam bio otac, za sad nemam osjećaj da ću biti otac. Pričam sa stomakom. Odgovara mi konstantno, posvađamo se, pomirimo se, ljubim ga. Imamo komunikaciju, uveče je aktivna beba. I dalje Olja i ja vodimo rat oko imena, ja hoću Lora, ona hoće Kasija, mislim da će biti glasanje, na ravne časti”, zaključio je.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI