Vojke progovorio o raskidu sa Sarom

Mnoge je iznenadila vijest da su Sara Reljić i Vojke raskinuli vezu koju su započeli u rijalitiju “Zadruga”. Muzičar je odlučio da se otvori i ispriča o čemu se radi.

– Pukla veza. Veze pucaju. Na žalost, to se desilo. Žao mi je zbog toga što smo poslije svega toga raskinuli, ali šta da radiš…- otkrio je Vojke za “Telegraf.rs”.

Iako su mnogi bili uvjereni u to da će njihova ljubav trajati još dugo, njih dvoje su stavili tačku na vezu i oglasili se zajedničkim saopštenjem na društvenim mrežama.

– Sporazumno smo se razišli, naša odluka je bila. Poslije svega što se izdešavalo… Malo mi je neprijatno da pričam o raskidu. Svi vi koji ste pratili našu vezu vidjeli ste da je bila super veza, mi ništa nismo krili. Kao ni sad. Ona je super djevojka, nemam šta loše da kažem, želim njoj i njenoj porodici najbolje. I na privatnom i na poslovnom planu joj želim sve najbolje – objasnio je Vojke.

Na pitanje koji je razlog iznenadnog raskida sa Sarom, Vojke kao da je jedva smogao snage da odgovori, a i sam je na kraju priznao da mu je i dalje jako teško zbog raskida.

– Ne mogu da objasnim šta je razlog. Postalo je nekako drugačije… Još ni ja nisam svjestan, skoro se desilo… Kad se slegne sve možemo da popričamo – zaključuje Vojke.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI