VOĐA “NOVIH FOSILA” U ZATVORSKOJ BOLNICI: Rajko Dujmić jedva hoda i teško diše?!

Muzičar Rajko Dujmić, dugogodišnji vođa “Novih fosila”, koji je prije više od nedjelju dana priveden jer je, navodno, pretukao suprugu Snježanu, još uvijek je u pritvoru i, kako navode hrvatski mediji, nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.
Vijest o incidentu u javnost je isplivala kada je Dujmić uslikan ispred bolnice “Fran Mihaljević” u pratnji dvojice policajaca.

Navodi se da je zdravstveno stanje legendarnog autora nepromijenjeno, a njegov advokat Sandra Hančić nije željela detaljnije da govori o tome, navodeći da je to Rajkova privatna stvar. Prema neslužbenim informacijama, Dujmić veoma teško diše i jedva hoda.

Sandra Hančić je za hrvatski “24 sata” dodala da policija ne tretira Dujmićev slučaj kao porodično nasilje, kao i da je muzičaru, zbog opasnosti da utiče na svjedoke, određen jednomjesečni istražni zatvor, a da bi on trebalo da bude na slobodi 1. avgusta.
Dujmić se u srijedu pojavio u zagrebačkom Županijskom sudu, gdje se sreo sa suprugom. Njihov susret je, kako prenose mediji, protekao veoma hladno – bez pozdrava i bilo kakve komunikacije.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI