Vendi odbila Zadrugu, nije zadovljna iznosom honorara!

Vesna Vukelić Vendi ipak neće ući u drugu sezonu Zadruge jer se nije složila s tim da njen honorar bude “samo” 1.500 eura nedjeljno, saznaje Kurir.

Kraljica vašara prvobitno je planirala da se tokom oktobra pridruži ekipi najgledanijeg rijalitija, ali od toga po svemu sudeći nema ništa.

Kako saznaje Kurir, prije nekoliko dana Vukelićka je, nezadovoljna novčanom ponudom, odlučila da odustane od učešća u Zadruzi.
– Vendi je još tokom ljeta dobila ponudu da uđe u drugu sezonu, ali zvaničnih pregovora nije bilo jer je ona odmah rekla da ne može da uđe od prvog dana zbog ranije dogovorenih obaveza. Nipošto nije htjela da propusti nastup na Šabačkom vašaru, gdje gostuje više od dvije decenije, a s druge strane, smatrala je da ona, kao izgrađena ličnost i ime na estradnoj sceni, ne treba da ulazi sa anonimnim ljudima – kaže naš izvor blizak pjevačici i nastavlja:
– Međutim, prije nekoliko dana je u telefonskom razgovoru s producentima saznala da planiraju da joj daju honorar od 1.500 eura i odmah im je rekla da zaborave na nju i da pod tim uslovima neće ući u Zadrugu. Vendi ima dosta nastupa, nekada i po četiri-pet puta nedjeljno, uglavnom po kafanama i vašarima širom zemlje, i ona može da zaradi i više od toga. Ostalo je na tome da produkcija s nadležnima razmotri ima li načina da joj se ponude bolji uslovi, ali, kako stvari stoje, male su šanse. Osim para, drugi problem za Vesnu jesu i učesnici, koji, po njenom mišljenju, nemaju nikakav kredibilitet u narodu, ali bi ona na sebi svojstven način uspjela već s tim da se izbori – zaključio je naš sagovornik.
(Espreso)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI