Uz orkestar Miće Radovanovića uskoro očekujemo novu pjesmu Irene Jahović koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Veoma lijepa vijest stiže nam iz Amerike i obradovaće fanove jedne od najtraženijih pjevačica u SAD-u Irene Jahović. Već su se svi pitali kada mogu očekivati novu pjesmu, a naš portal vam donosi ekskluzivne informacije.
Irena je već završila snimanje pjesme posvećene pokojnom ocu koji je bio veliki muzičar, volio je narodnu muziku, a pogotovo sevdalinku. Novi singl će najvjerovatnije nositi naziv “Oče ja te volim” za koji je tekst pisala Nijaza Niki Juklo koja je već dokazani autor mnogih pjesama.

-Tako je, snimanje je završeno u studiju poznatog autora i muzičara Miće Radovanovića koji je ovu pjesmu i komponovao, također uradio i aranžman, a sada čekam samo da to sve lijepo “spakuje” da bi je mogla predstaviti publici, kaže Irena.

Na portalu Estradnjaci.ba bit će i prva premijera nove pjesme Irene Jahović i sigurni smo da neće nikoga ostaviti ravnodušnim.
S obzirom da Irena nije htjela rizikovati kada su nastupi u pitanju u vrijeme pandemije, iako je imala veliki broj poziva za gostovanja, sada je riješila da njen prvi nastup bude na Floridi 21. novembra.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI