Udruženim snagama Fahro Bunić i Dilvad Felić Dado predstavili pjesmu “Za Bosnom mi duša vene”: Održana velika promocija u restoranu “Halka” (VIDEO)

Nijedna pjesma vas neće dotaći kao ona o vašoj domovini, zemlji u kojoj ste rođeni, iz koje su vaši korijeni. Fahrudin Fahro Bunić dotakao je srca svih Bosanaca koji ne mogu ostati imuni na tekst i muziku njegove nove pjesme “Za Bosnom mi duša vene”.

Mnogima će i suza krenuti jer će se pronaći u pjesmi koja govori o rastanku sina i majke, njenim suzama, odlasku u bijeli svijet daleko od rodne grude, a na kraju i jednom jedinom cilju a to je vratiti se svojoj kući.
Stihove za pjesmu “Za Bosnom mi duša vene” napisao je Elvir Skalić, a pečat muzikom i aranžmanom dao je veliki producent i kompozitor, Fahrin prijatelj, Dilvad Felić Dado. Prelijepi krajolici Cazina uljepšali su doživljaj pjesme, a za ekranizaciju su se pobrinuo “4A Studio”.

Prelijepa promocija upriličena je u restoranu “Halka” Kapići pred velikim brojem Fahrinih kolega, prijatelja i gostiju koji su bili oduševljeni na prvo slušanje pjesme “Za Bosnom mi duša vene”. Da je pjesma vrhunska složio se i kolega Enes Begović koji je također prisustvovao promociji i kratko poručio:

A sada se prepustite emociji i poslušajte “Za Bosnom mi duša vene”.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI