Uskoro nova pjesma i nova Amela Brdar: Vrhunska ekipa pripremila iznenađenje za publiku, pjevačica jača i spremnija nego ikada!

Na radost brojne publike, harizmatična i atraktivna pjevačica Amela Brdar, nakon opravdane pauze koju je napravila,  vraća se na muzičku scenu, jača i spremnija nego ikada.

Pjevačica nastavlja u velikom stilu, te će publiku obradovati coverom pjesme koja će biti pravo osvježenje ali i iznenađenje. Mogli bi reći nova Amela stupa na scenu, sa numerom koja je potpuno drugačija od onih na koje je publika navikla da čuje od nje.

Dokaz da je Amela na ovom singlu spojila vrhunsku ekipu, WS Music na čelu sa Kenanom Fejzićem Ćinom i Galaxi production čiji je vlasnik Mirza Balić, govori nam da stiže fenomenalna pjesma. Kolega koji je također učestvovao u ovom projektu je poznato ime Haris Kaltak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim sa svojom harmonikom.

Ali pjevačica ne želi otkrivati puno, već poručuje da sačekamo premijeru, i saznamo više detalja kada čujemo šta su nam to pripremili.
-Odlučila sam da ljude koji me poznaju, vole i podržavaju, a isto tako i one koji me ne poznaju, da ću kroz ovaj cover približiti im potpuno sebe i da će slušati nešto u što sam ušla svim srcem. Ekipi se zahvaljujem na svemu, a posebno što su se potrudili da izvuku maksimum iz mene, poručuje Amela Brdar.

(Estradnjaci.ba)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI