Ujak Ivane Marinković otkrio kakvu golgotu je prošla zadrugarka

0
26

O životu jedne od najmlađih zadrugarki Ivane Marinković malo se zna. Iako je ona spominjala da njena životna priča nije nimalo laka, zadrugari se nisu previše interesovali da čuju detalje njene sudbine.

Nedavno se za jedan portal oglasio njen ujak Vuja Kočić, koji nam je ispričao kroz kakvu agoniju je Ivana prošla kada joj se majka preudala.

– Njena majka se razvela od njenog biološkog oca i onda se udala za tog drugog čovjeka sa kojim ima i dijete. Tamo, u toj porodici, nisu se prema Ivani ponašali baš kako treba. Jednom, kad je Ivana izašla, ta baba, od očuha rekla joj je: “Ti možeš da radiš kao prostitutka”. Nisu je tjerali da bude prostitutka, daleko od toga, nego je ta baba tako nešto izvalila. Ona je tada presjekla i došla odmah kod nas, kod mene, mog oca i majke, čak mislim da je tad bila tu i moja kćerka koja joj je rekla: “Hajde, ideš kod nas, pusti ove ludake”.
Vuja je potom objasnio šta misli pod tim da se nova porodica nije ponašala prema Ivani onako kako bi trebalo.

– Nisu je maltretirali, samo su je stavljali na drugo mjesto, u suštini: “Ti nisi naša krv i za tebe su uslovi drugačiji”. Kao zla maćeha. Majka joj tada nije bila tu. Dok je Marijana bila tu to je sve funkcionisalo, a kako se ona okrene, priča je drugačija. Nisu bili baš situirani, pa je Marijana otišla u Švicarsku da radi, a oni su se onda osilili – otkrio je on.

Nakon ovoga Marinkovićeva je došla da živi kod ujaka, a od njega se doselila u Beograd gdje je krenula od nule.
– Ivana je bila kod nas jedno mjesec, dva, tri. Poslije toga je ona otišla u stan u Begoradu, tamo je živjela. Živjela je kao podstanar, ona je i sad podstanar i ona i majka njena – ispričao je Ivanin ujak za Pink.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI