Udala se Biljana Sečivanović!

0
26

Pjevačica Biljana Sečivanović trebala je da stane na “ludi kamen” u maju ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odložila svadbu. Izgleda da pjevačica i njen vjerenik Aleksandar Nedić nisu mogli da čekaju 15. novembar za kad su odložili svoju svadbu, već su se  vjenčali u opštini Grocka.
Biljana je izgovorila sudbonosno “da” svom izabraniku u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Pjevačica je u 44. godini prvi put obukla vjenčanicu u kojoj je izgledala prelijepo i nije skidala osmjeh sa lica.

– Ljubav ne zna za vrijeme i godine i ako je to to da tada izgovorim “da” ja ću ga izgovoriti tada, jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode – rekla je nedavno Biljana za “Grand online”.

Podsjetimo, Biljana i Aleksandar vjerili su se prije dvije godine na zajedničkom putovanju u Dubaiju nakon čega su otpočeli zajednički život u velelijepnoj kući u Vinči. Pjevačica i njen sad već suprug žive sa djecom iz svojih prethodnih emotivnih veza, njenim sinom Matejom i njegovom kćerkom Nikolinom.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI