“Ubica ljubavi” osvaja svijet: Emina Tufo uz velikog bugarskog autora publici poklonila HIT (VIDEO)

Očekivali smo od Emine Tufo još jedan iznenađujući potez, jer iz iskustva, uvijek je svoju publiku znala obradovati nečim lijepim u vidu dobre pjesme ili covera.

Moramo priznati, popularna pjevačica sada je otišla više koraka naprijed objavivši novu pjesmu “Ubica ljubavi” koja je u startu postala vrlo slušana. Čak se Emina i prvi put našla i u ulozi tekstopisca.

-Ovo je prvi tekst koji sam napisala, a ne mora da znači da ih neće biti još. Ako se pokaže ispravnim pa ova pjesma postane hit, u šta ne sumnjam, možda i nekom od kolega napišem nešto, kaže Emina za naš portal.

Rad na pjesmi je trajao dugo da bi sve bilo onako kako je zamislila, zajedno sa spotom koji je dao vizuelni pečat ovoj numeri.
-Bilo je tu malo više verzija, a na kraju sam smatram izabrala onu najbolju. Vodila sam se tim da će pjesma biti u bržem ritmu pa sam htjela da i tekst prilagodim tome. Nisam crpila inspiraciju iz svog privatnog života već općeniti šta se dešava u ljubavi djevojkama, jer svi smo se nekada našli u ljubavnim situacijama kada želimo da nešto ostavimo iza sebe. Mislim da pjesma “Ubica ljubavi” ima jaku poruku da žena treba ići naprijed kroz život bez obzira kakav ljubavni krah doživi.

Tufo je za saradnika odabrala poznatog bugarskog autora koji je zajedno sa njenim kolegama učestvovao u ovom projektu.

-Kolega Ajdin Husetić je svirao harmoniku na tu bugarsku melodiju da bi bilo i tog bosanskog šmeka u pjesmi, Amel je obavljao bitne poslove kao izvršni producent, Danijel Ganev kao hitmejker mnogih bugarskih i hitova iz regiona kao što su “Žena od sultana”, “La Miami” i drugih. Nadam se da će “Ubica ljubavi” također pronaći mjesto među milionskim pregledima.
Spot obiluje energičnim scenama sniman na četiri balkanske lokacije, na šta je Emina također ponosna.

-Malo sam i ja zaplesana, naravno što nije uobičajeno u mojim prethodnim pjesmama, tako da smo i tu izašli iz tih nekih okvira, poručila je pjevačica.

(Estradnjaci)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI