U Zadrugu se vraća ONA?!

Anđela Veštica na svoj način uspjela je da obilježi prvu sezonu rijalitija “Zadruga”. Nakon što je diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Jelenu Golubović, i tom prilikom prema rediteljkinim riječima joj iščupala pramen kose. Odmah nakon incidenta Anđela je izbačena, ali joj je nakon nekog vremena pružena prilika da se vrati u Belu kuću.

Ipak, tada su gledaoci izglasali Minu Vrbaški, pa se Anđela vratila kući. Nešto kasnije, tačnije prošle nedjelje kada je Mina proslavljala punoljetstvo ponovo smo imali prilike da vidimo Vešticu, iako je u Zadrugu tada ušla samo na nekoliko sati.

Fanovi rijalitija ne kriju da bi voljeli ponovo da je gledaju u Zadruzi, ali se Anđela nije oglašavala ovim povodom. Iako je aktivna na društvenim mrežama uglavnom objavljuje selfije i fotografije iz noćnog provoda, a danas je objavila nešto što ima veze sa Zadrugom, pa su mnogi pomislili da će se vratiti u Belu kuću. Veštica je “okačila” profil kuce Žute koji su napravili fanovi jazavičara uz riječi: “Zapratite ovu slatkicu malenu”.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI