U rasprodat klub sa novim ljubimcem: Dok se svi kite tudjim perjem, ja sebi uzmem najrasnijeg pijetla!

Gdje god dođe napravi lom, unaprijed je sve rezervisano, publika ga voli, svi žele doći na njegov nastup. Tako je bilo i sinoć u Saint Petersburgu gdje je Denis Rapkić za prisutne goste “Kluba 94” pjevao do jutarnjih sati, a večeras ga očekuje još jedna noć u istom klubu, jer jednostavno jedan nastup je malo za mnogobrojnu publiku koja želi doći, vidjeti i slušati najtraženijeg pjevača u Americi. 

Na nastup se dovezao ni manje ni više, nego Audijem R8, jer poznato je da voli “bijesna i brza” auta,da su mu jednostavno slaba tačka, te je u svoju kolekciju ljubimaca pazario i ovog ljepotana.
-Dok se svi kite tuđim perjem, ja sebi uzmem najrasnijeg “pijetla”…Ali to se ne desi preko noći. Mnogo je truda uloženo, mnogo padova i uspona. Ali uprkos svemu, najviše me raduje rasprodat Club, ta euforija i energija, koju sebično čuvam, a tako lako prosipam kad uzmem mikrofon…E, to je “Fakat”, kaže za naš portal Denis Rapkić.
Očekuje vas još jedna nezaboravna noć (8.maj) u klubu “94” u Saint Petersburgu, a estradnjaci vam u narednim danima donosi snimke na kojima ćete moći vidjeti užarenu atmosferu koja vlada na Rapkićevim nastupima.

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI