U emisiji Kalman boemi Anid Ćušić pjevao uživo i predstavio novu pjesmu “Motel”

Mostarac Anid Ćušić još jednom je pokazao da pripada samom vrhu estradne scene. Pobjednik Zvezda Granda svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima oduševio je slušatelje u najslušanijoj radijskoj emisiji live Kalman boemi zajedno sa svojim Ice bendom koji ga je pratio u studiju Kalman radija. Ono što se posebno dopalo slušateljima je njegovo izvođenje starih dobrih hitova kojima je razgalio dušu i mnogi su se mogli pronaći u pjesmama koje je izvodio uživo.

Ćušić ide naprijed sa muzikom, te i u doba pandemije dok su mnogi “okačili mikrofon o klin” snima nove pjesme, te je u emisiji predstavio i novi duet sa Gabrijelom Pejčev “Motel”, i otkrio da su još spremne dvije nove pjesme koje će također biti sastavni dio njegovog albuma koji planira izdati do ljeta naredne godine.

Na pitanje slušateljica da li je zaljubljen Anid otkriva da jeste, kaže ima djevojku, ali ostale pojedinosti je ljubomorno sačuvao za sebe.

U emisiji su se pored slušatelja iz cijelog svijeta javljale i kolege muzičari i pjevači poput Adnana Nezirova, klavijaturiste Osmana Suljkanoviča, pjevača Srećka Krečara, a i njegov privatni inbox je bio prepun poruka podrške i riječi hvale za izvođenje.

Emisija Kalman boemi se izdvojila po svojoj specifičnosti, spontanoj priči i pjesmi, direktnom liveu iz studija, a ekipa koja je napravila bum je u sastavu Adis Smajević odgovoran za ton, Mirza Lokvančić (studio Rec) lutajuća kamera i urednica i voditeljica Edina Šukalo.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI