Tony Cetinski obradovao štićenike JU “Dom porodica” u Zenici

Hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski posjetio je danas štićenike Javne ustanove “Dom porodica” u Zenici koje je obradovao prigodnim poklonima i ulaznicama za njegov koncert u zeničkoj Areni, a koji je na programu sutra u 20 sati.
Cetinski je stigao u pratnji producenta Tomislava Kašljevića, a radost i osmijeh na licu brojnih štićenika, koji su bili oduševljeni njegovom posjetom, bio je emotivan trenutak za hrvatskog pop pjevača.

– Oni su fantastični, dođe mi da ostanem duže vrijeme ovdje s njima. Posjetio sam ih da vidim znaju li moje pjesme i hoće li sutra pjevati sa mnom na koncertu, na koji sam ih i zvanično pozvao – kaže Cetinski.

Kada se radi o muzičkom spektaklu, koji će sutra u zeničkoj Areni okupiti hiljade posjetilaca, Cetinski najavljuje spoj muzičke čarolije i emocije.

– Očekujem da će to biti jedan emotivan koncert, na kojem ću se fantastično provesti s publikom, ali i oni sa mnom. Samo ljubav je poruka cijele turneje, pa tako i moja publici u Zenici koja će doći na koncert – kaže pop zvijezda.
Ističe da će dati sve od sebe da to bude kvalitetan koncert, te da je uvijek, kada je ranije nastupao, bilo emotivno i zabavno, što neće biti izuzetak ni na sutrašnjem koncertu, za koji vlada ogromno interesiranje.

Podsjetimo, Cetinski je gost bh. prijestonice povodom turneje “Samo ljubav”, u okviru koje će održati dva velika koncerta, i to sutra u Zenici, te prekosutra u sarajevskoj dvorani Zetra.

(Avaz)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI