Toni Cetinski uskoro postaje deda

0
14

Jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima Toni Cetinski ima razloga za slavlje. Naime, njegov dvadesettrogodišnji sin Kristijan na društvenim mrežama potvrdio je prelijepe vijesti – u porodicu Cetinjski stiže pojačanje!

Kako prenose hrvatski mediji, sin popularnog pjevača svojim pratiocima obratio se emotivnim riječima, uz fotografiju ultrazvuka, čime je svima jasno stavio doznanja da će postati otac.

– Dao si nam daleko više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo – poručio je Kristijan Cetinski.

Novopečeni deda nikad nije krio koliko je ponosan na svog sina, koga je dobio u prvom braku sa suprugom Antonelom Butigan. Prije nekoliko godina, kada je Kristijan slavio osamnaestiti rođendan, koji je u životu svakog tinejdžera poseban dan, Toni mu je uputio izuzetno emotivnu čestitku, čime je još jednom pokazao svoju ljubav prema porodici.
– Ako je tebi sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata – napisao je tada u pomenutoj čestitici Toni Cetinski.

Toni se još uvijek nije zvanično oglasio povodom navoda da će postati deda.

(Nadlanu)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI