TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKREĆE NOVI BIZNIS: Fanovi je isprozivali

Pjevačica Teodora Džehverović odlučila je da se posveti novom biznisu i planira da uskoro lansira lutku sa svojim likom.

Teodora je nedavno na svom Instagramu objavila sliku igračke koja neodoljivo podsjeća na nju, kako likom, tako i po načinu oblačenja, zbog čega je dobila ideju i podijelila je sa svojim pratiocima.

– Ko je za da uradim ovakvu lutku – pitala je ona.
Izvor tvrdi da je ona već krenula sa osmišljavanjem kako će lutka izgledati.Ukoliko uspije da nađe sponzora s kojim bi sklopila saradnju, do kraja godine bi lutka s njenim likom mogla da bude na tržištu u Srbiji. Ukoliko se projekat pokaže dobro, izvor kaže da bi onda proširila biznis i na region, najprije Republiku Srpsku, gdje ima dosta fanova.

Iako se mnogim njenim pratiocima dopala ideja i složili su se da treba da svoj lik pretoči u lutku, bilo je i onih koji su osudili ovaj njen potez i optužili je da, “kao i uvijek, kopira druge”.
– Džehva umislila da je Lepa Brena – napisao je njen pratilac, stavljajući do znanja da je Brena prva pjevačica na ovim prostorima koja ima lutku sa svojim likom.

– Prvo kopira Bijonse i druge svjetske zvijezde i krade im spotove, a sada je prešla i na domaće pjevačice. Smisli nešto originalnije – glasio je drugi komentar.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI