TARA SIMOV SE VRAĆA U ZADRUGU

Diskvalifikovana učesnica “Zadruge”, Tara Simov otkrila je da planira život sa reperom Nenadom Aleksićem Ša nakon što on izađe iz rijalitija i da je dolazak njegove bivše djevojke na velijepno imanje u Šimanovicma, Jelena Batos, nije poremetio, pa ni to što njegovi roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

„Sa Nenadom ću započeti novi život! Anja mi je prenijela poruke od Ša, znam da me voli i da želi da ga sačekam kada bude izlazio. Iskreno, ne znam ko je ova Jelena, ali sam primjetila da mnogo laže. Nikada me nije kontaktirala, niti mi je nudila smještaj. Vidim da pokušava da ga obrlati protiv mene, ali neka samo pokušava”, rekla je Simova koja se uskoro vraća za Beograd, a trenutno boravi u Makedoniji kod oca.
– Dolazim u Beograd, boraviću kod drugarice dok on ne izađe, a onda ćemo zajendo da nađemo stan za nas dvoje. To što ga roditelji ne podržavaju me uopšte ne zanima – istakla je Tara, međutim kako “Star” piše ona se u Beograd vraća jer ulazi ponovo u “Zadrugu” kako bi izbjegla kaznu od 50.000 eura, a ujedno će se i pomiriti sa reperom.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI