Tara progovorila o nesigurnosti prema Ša, pa otkrila da će se možda vratiti supruzi Ivani zbog ovoga! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ugostio je sinoć i Taru Simov sa kojom je odmah popričao o njenom burnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Nije da Nenad stavlja ženu ispred sebe, ja to nisam rekla, nego da negdje kod njega vidim nesigurnost u emocije, kada je u pitanju njegova supruga, on je rekao da je počeo da gubi emociju jer joj je izgubio lik, ženske bubice, da li je to trauma od prošle godine, da ne budem ja ta koja sam izigrana, ubijeđena sam da će se nešto desiti kada je bude ugledao, samo ja ne bih voljela da bude naš kraj. Eto i na uspomenama.On jeste kompleks, kad mu kažeš da je nizak, ali opet, ima sve je drugačije – rekla je Tara.
Da li si ti sigurna u njegovu ljubav? – upitao je Milan.

Da, ali to su neki moji tripovi. Bolje je iskrena ljubav bez strasti – rekla je zadrugarka.

Kakvu igru Mina Vrbaški? – upitao je Milan.

Prvenstveno mi je ona fascinantna. Ja sam bila ubijeđena da imamo kul odnos. Mislila sam da smo super, mogla sam da dam ruku da smo spustile loptu, a onda je rekla da nikad nije podržavala našu vezu. I sa Franom je sve to vraćanje Tomoviću, meni je iskreno žao, jer se Fran nalazi u istoj situaciji, ali mislim da se Paula i Fran vole. Ona nije sposobna da voli, mislim da je ovdje osveta, isto što je i Tomović radio. Mislim da joj je ta crta ista kao i kod Vladimira, očigledno. Car je zaljubljen u Paulu, a on je ubijeđen da je ona zaljubljena u njega. – tvrdila je Simova.
Jedino što me je začudilo što me je nazvala bolesnicom, iritira me njeno prisustvo i njeni komentari. To što je ona radila prije 40 godina nije se zaboravilo. Ona je bila podignuta,, – rekla je Tara o Nadici.

Ona je komedija živa, ona je kineska kopija Ive Grgurić, ona bi voljela da je sve napadaju! Maja i Janjuš, on je pričao da se sprdao, a ovamo ispod jorgana, pokazalo se koliko se vole. Ona kako je Janjuš malo odgurne prije Maje, ona ode kod Cara, pa kod Miće po savjet, pa bocne Paulu da je ljubomorna, to je jadno i nisko – rekla je Tara o Maji, Aleksandri i Janjušu.
To mi je zabranjeno, kada je Miljana dobila Nenadu da sam branila Stefan, on se iskompleksirao, kao dobacuju ljudi. Pa kao ja branim Stefana – rekla je Tara o Kariću.

Detaljnije u nastavku.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI