TARA PODRŽALA SHA, ON NJU OHLADIO…

Tara Simov je u toku jučerašnjeg dana izdala dugo najavljivanu pjesmu, kojom planira da osvoji muzičku scenu, a podrška njenog bivšeg emotivnog partnera Nenada Aleksića Ša je izostala.

Podsjećanja radi, kada je reper objavio pjesmu “April”, koju je posvetio njoj, nekadašnja zadrugarka ju je reklamirala na svom Instagram nalogu koji prati preko 150.000 ljudi, uz poruku: “U kakvim god da smo odnosima, kakva god da je situacija, ja moram javno da se zahvalim na predivnoj pjesmi koja mi je posvećena. Svaka čast!”.

Sa druge strane, Nenad, kog na spomenutoj društvenoj mreži prati preko 230.000 ljudi, nije pružio isti vid podrške Tari.

Da zlo bude gore, Aleksić je i te kako bio aktivan na Instagramu, te je objavio nekolicinu snimaka iz svog automobila, u kom je slušao nove pjesme Maje Berović, Fantastik benda, Elene Kitić i Anastasije Ražnatović.
Nije isključeno da je Ša zamjerio Simovoj to što jedan od stihova njene pjesme glasi: “Ti bivši, ja bolja!”, a do momenta objave ovog teksta nije odreagovao ni na spekulacije korisnika Jutjuba da je zapravo on radio pjesmu, iako je kao autorka muzike i teksta potpisana njegova bivša emotivna partnerka, kao ni na nagađanja da se u numeri navodno čuje njegov glas, a u spotu vidi njegova ruka.

Inače, Tarin spot je za 24 sata pogledalo 90.000 ljudi, premda su očekivanja bila mnogo veća.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI