TARA I ŠA NA KORAK DO POMIRENJA: Ovo su detalji tajnog dogovora

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov sve su bliži pomirenju, saznaje „Blic“.

Naime, u javnosti se danima piše o njihovom raskidu, tačnije o tome da je Tara ostavila Nenada. Razlog za sada još uvIJek nije poznat, ali njih dvoje nakon svega, po svemu sudeći, planiraju da obnove odnos.

– Još uvijek nisu sigurni da li žele da budu zajedno, ali sve naginje ka tome. Svjesni su da su mnogo gore stvari prebrodili unutar rijalitija i sada je pitanje da li će veza opstati u spoljnom svijetu. Do raskida jeste došlo, ali izgleda da uskoro dolazi do pomirenja – tvrdi izvor blizak paru za „Blic“ i dodaje:
– Njih dvoje planiraju da se za koji dan vide i popričaju. Čekaju da ohlade glavu i da sve dođe na svoje. Pored toga, planiraju i zajedničko putovanje, tačnije odlazak na more u Italiju. Sada je pitanje šta će se od svega toga dogoditi.

Tara, a ni Nenad, ni ovoga puta nisu bili dostupni za komentar na ovu temu.

Podsjetimo, Ša je proteklog vikenda otišao u Makedoniju sa Tarom Simov, gdje su posjetili njenog oca Gorana. Sve je u početku djelovalo idilično, ali je ipak došlo do problema.

Tara je na Instagram storiju objavljivala njihove zajedničke fotografije iz Skoplja, ali je onda uslijedio šok za sve njene pratioce.
Ona je obrisala sa Instagrama sve njihove zajedničke fotografije, kao i one nastale u Skoplju, što je mnoge odmah navelo da pomisle da je par raskinuo. Sa druge strane, Ša i dalje ima zajedničku fotografiju sa Tarom na svom Instagram profilu, a oboje se međusobno i dalje prate.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI