Tanje Savić: Spremna sam za novu ljubav

Pjevačica dugo nije htjela da komentariše novinske napise o svom privatnom životu, ali sada je otkrila da je konačno pronašla mir i sreću.

“Mnogo sam sretna, hvala dragom Bogu. Imam svoj mir i to mi je najvažnije”, priznala je Tanja za portal 24sedam.rs.

Takođe, dotakla se i perioda iz prošlosti i na čemu je sebi najviše zamjerala.

“Previše sam vjerovala. Dok ne padnete, ne znate da ste pali. Ja sam neko ko je bio na dnu, ali i na vrhu i u karijeri i u privatnom životu. Kad si gore, sve vam je lijepo, svi vam tapšu, vole vas, a kad ste dole, nema nikoga, imate sami sebe. Kada spoznate da imate sami sebe, tek onda shvatite šta je život i koliko treba da volite sebe”.
Iako je tugovala, pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav i sprema je da nekom novom da ljubavnu šansu.

“Apsolutno da. Nisam izgubila vjeru u ljubav. Dala sam sve od sebe da sačuvam taj brak i vezu, i ne vidim svoju grešku. Smatram da zaslužujem svoju sreću, ljubav, a vjerujem da će mi se desiti nakon svega što sam prošla. Sve ovo me je ojačalo, vratio mi se sjaj u očima, osmijeh, zagrlila sam sebe”, priznala je Tanja za 24sedam.rs.

Takođe, priznala je da je kao djevojčica zamišljala baš ovakav život kakav danas živi.
“Ne mislim na ove ružne stvari, samo na ove lijepe. Sanjar sam veliki, Riba sam u horoskopu. Uvijek sam maštala kako ću nositi bijelu vjenčanicu, kao iz bajke i naravno sanjala sam princa na bijelom konju, ali naravno došao je samo konj (smijeh). Princa nije bilo. Kao mala sam željela da imam barem jednog dječaka, a poslije šta mi Bog da. I onda sam dobila i drugog sina, što je lijepo, ali voljela bih da dobijem i djevojčicu, zato što su djevojčice nešto posebno. Sada vidim da bi mi prijala i jedna kćerka”, rekla je za kraj Tanja.

(Prva.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI