Tanja Savić u šoku: Dušan djeci našao novu majku!

0
36

Dok Tanja Savić prolazi kroz pakao poslije otmice sinova, njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević uživa. Kako otkriva izvor SVETA iz Australije, njemu ne pada na pamet da bi mogao da snosi posljedice svog čina i za njega su brak, Tanja i Srbija prošlost kojoj ne misli da se vraća.


“Tanju ni ne pominje, veseo je i uživa, izlazi, zaljubljen je”

“Poznajem ga, ali se ne družimo. Prije neki dan smo se sreli na jednoj proslavi, on je bio tamo i izgledao je veoma veseo, kao da nema nikakvih problema. Bio je sa nekom djevojkom, ženom, šta li je. Sa njom je u vezi i kako se priča, ona treba da zamijeni djeci majku, to jest, Tanju. Kako sam čuo tada, dječaci su trenutno kod njegove majke u Klivlendu, a on će im dovesti tu svoju djevojku koju su mu sinovi već zavoljeli i ona se trudi oko njih kao da im je majka. Tad kad sam ga vidio, raspitivao u društvu se za posao, pa sam zaključio da više nema hotel koji im je ranije donosio prihode. Sada je bez novca, zato se prijavio kao samohrani otac i sada prima socijalnu pomoć od 3.000 dolara mjesečno, ali njemu to nije dovoljno za život na koji je navikao. Tanju ni ne pominje, kao da ne postoiji”, kaže naš zemljak za SVET koji dugo godina živi u Gold Kostu. Za to vrijeme Tanja traži pomoć na sve strane, a ministar Dačić se nada da će pravda pobijediti i napominje da tamošnje službe imaju rok od šest nedjelja da se izjasne o slučaju.


Na drugoj strani Tanja Savić je dugo krila pravo stanje u njenom braku, ali sada je u takvoj situaciji da više ne može da šuti.
„Ja sam ga sve vrijeme opravdavala, trudila da razumijem, dok se on sve vrijeme trudio da me unizi. Povrijeđivao me je i svjesno. Mislim da me u nekim situacijama čak ni gladnu ne bi nahranio, ali i živu sahranio. Ne znam da li je svjestan koliki je grijeh ovo što mi radi. Manipuliše djecom. Posljednji put stariji sin je bio ljut na mene, mlađi se trudio da bude suzdržan. Okreće ih protiv mene, bojim se da me djeca ne omrznu… Đorđe pokazuje veliki talenat za fudbal, baš voli da igra. Dušan mi je rekao da dođem, da brinem oko Maksima pošto je Đole, kako je rekao, zlatni rudnik i da mora da mu se posveti zbog toga. Jedan rudnik je iscrpio kroz, mene, pa je sad odlučio da pređe na drugi, svoje dijete. Ja sam Ministarstvu unutrašnjih poslova podnijela prijavu i svu potrebnu dokumentaciju, tako da vjerujem da će učiniti sve što je u njihovoj moći da mi vrate djecu„, rekla je Tanja koja se dugo bojala da javno ustane protiv svog muža, a upućeni tvrde da je za to imala debeo razlog s obzirom na njegov problem sa zavisnošću od opijata i veza sa narko krugovima.

(Svet-scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI