Tanja Savić se plaši supruga: Dušan je svaku noć sa dilerima!

0
18

Tanja Savić se razvodi? Iako se godinama priča da pjevačicu suprug Dušan Jovančević maltretira, ona se u par navrata javno pravdala da u svakom braku ima svađe, ali sad očito više neće da trpi. To otkriva za SVET izvor iz Radinaca, gdje se Tanja sklonila od muža.
– Ona je naše dijete. Svi u selu je mnogo vole. Njeni roditelji su vrijedni, pošteni ljudi, muče se cijeli život, sve su dali za djecu… I sad neko treba da je maltretira. Znaju oni sve, ali neće da pričaju. Oni su Tanji savjetovali da sačuva brak, ali ne može više. Pobjegla je od Dušana kod oca i majke, ali on ju je i ovdje našao. Dođe, nervira je, viče, svađaju se. Znate li i da ga je ovdje u Smederevu prijavila policiji? Rekla je policajcima da trpi nasilje, ne može više da podnese to što se on nalazi sa dilerima droge i što svaku noć vileni, krizira i pravi lom ako ne izađe napolje – kaže izvor za SVET i dodaje:

– Ona ne može da ga obuzda i neće više da ga izdržava. Ma, zbog njega je zapostavila i karijeru. Bila bi sad broj jedan da se nije udala za njega. On se po selu hvali da mu policija ne može ništa jer ima jake veze, bahati se… Valjda će je zaštititi policija. Ona se sa razlogom plaši. Pričalo se da on uzima drogu. Ja ne znam da li je to istina, ali ako jeste, ko zna šta sve može da mu padne na pamet. Nije ona sigurna pored njega. Ma, ovo je tuga jedna. Tanja je ljepotica, dobrota kakve nema, pjevačica prva liga. Gdje bi njoj bio kraj da joj on nije stopirao karijeru – , kaže komšija koji moli da mu ne pominjemo ime jer neće da ima problem sa Dušanom, koji je naprasit.

Inače, na Tanjin zahtjev, Dušan je prije puta u Australiju krenuo na liječenje od bolesti zavisnosti. Nekako ga je ubijedila da pomoć potraži u bolnici u Zemunu. On je zaista krenuo, pa je ubrzo odustao jer je htio da ide kod roditelja u Australiju. Kad su se vratili, što je bilo nedavno, ispostavilo se da ne može da nastavi sa terapijama zbog kršenja pravila bolnice. Onda je sve krenulo nizbrdo. Rekla mu je da ga napušta i otišla kod roditelja, ali je on počeo da je ucjenjuje na stari način, preko djece. Nije joj dao sinove, a kada je došla u Beograd i zatekla prazan stan, a dječiji pasoši nisu bili u fioci, Tanja je dobila napad panike jer je mislila da joj je Dušan opet odveo djecu. Pozvala je policiju, sve ispričala, a kada su ga oni našli i ustanovili da su djeca tu, oboje su dali iskaz da je stan obijen.
– Bilo je jasno da Tanja ne govori istinu i da je zbog straha od Dušana morala to da kaže. Jadna žena, ona živa nije koliko se plaši, a on je namjerno drži u tom stanju. Stalno se poziva na neku svoju zaleđinu i moćne ljude koji ga štite. Mnogo mi je žao Tanje. Ne znam da li će uopšte uspjeti da se otrgne od njega ili će se na kraju desiti neka tragedija. Čuo sam da i sinove okreće protiv nje, da joj je čak rekao: Sad da te ubijem, djeca te ne bi branila, ali ne znam da li je to tačno – kaže izvor SVETA.
Mi smo pozvali Tanju kako bi potvrdili ova saznanja, ali se pjevačica ne javlja, kao ni njen PR.

Dušan je već pokušao da otima sina. I to 2011. godine kada je poslije jedne svađe spakovao stvari, uzeo 5.000 eura i sa sinom otišao u nepoznatom pravcu. Tanja je odmah otišla u policiju i prijavila supruga! Policajci pozvali Dušana na broj mobilnog koji im je Tanja dala i objasnili mu da njihov sin neće moći da pređe granicu bez saglasnosti majke. Uprkos tome što ima sve druge papire.
Dušan je nakon nekoliko sati došao sa sinom u policiju, gdje ih je uplakana Tanja čekala. Policajci su im savjetovali da konflikt riješe na miran način. Nakon toga Tanja je povukla prijavu.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI