TANJA SAVIĆ NIKAD SUROVIJA PREMA KOLEGAMA SA ESTRADE

0
14

Tanja Savić mjesecima prolazi kroz porodičnu dramu, od kada je njen suprug odveo njihove sinove u Australiju. Kako kaže, sada je tek spoznala ko su joj prijatelji i kolege.
-Sada shvatam zašto su me mnogi ljudi tapšali po ramenima kada sam počinjala. Što kolege, što poznanici, pa i usputni saputnici, što bi se reklo. Uvijek su me tapšali po ramenima, željeli su da se slikaju sa mnom, željeli su da budu viđeni sa mnom u društvu. To sam spoznala dok sam bila na vrhu svoje karijere, kada sam snimila prvi CD “Tako mlada” i onda sam spoznala da ustvari, kada ste na dnu, a ja sam jedna osoba koja je doživjela i pakao i raj u toj nekoj estradnoj oscilaciji, spoznala sam ko me zaista voli i ko mi je zaista prijatelj. Jer u tim nekim situacijama vi ne vidite ko vam je prijatelj, pogotovo kada imate dvadeset godina, kao što sam ja imala – započela je Tanja svoju ispovijest za IDJ HOT.

Pjevačica je nastavila priču o svim problemima sa kojima se susretala od kada je na najvećem životnom brodolomu:

-Tada te svi vole, a ja sam mislila da me svi vole jer sam ja ja, ali ne, oni su mene voljeli jer sam ja Tanja Savić. Kada su me vidjeli kada sam bila na dnu, jednostavno, nisu me ni pogledali, nisu mi se čak ni javili, nisu mi rekli ni “zdravo”. Pravili su se kao da me ne vide. Kao da ne postojim – otkrila je Tanja Savić, koja se već mjesecima bori sa još uvijek zakonitim suprugom oko sinova, koje je on odveo u Australiju.
Kako je kroz godine naučila na svojim greškama, objasnila je da se situacija kroz godine i promijenila.

– Sada je to malo drugačije. Sada sam se ja malo povukla. Ne izlažem se toliko ljudima, kolegama i ljudima sa estrade uopšte, zato što znam u šta ću se upustiti i znam da mi to samo crpi energiju i znam da nisu svi dobri ljudi. To meni ne treba, ja sam izgradila svoje ime, svoju ličnost, zahvaljujući medijima – rekla je pjevačica.

(Republika)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI