Tanja prijavila Dušana za otmicu sinova, prijeti mu 30 godina robije

0
6

Tanja Savić je poslije četiri mjeseca šutnje prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa! Jovančević bi zbog kidnapovanja dječaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora.
Kako Informer saznaje, pjevačica je od maja pokušavala na miran način da riješi spor sa mužem kako on ne bi snosio posljedice, ali je sada odlučila da se bori za djecu po svaku cijenu.

– Dušan je odveo djecu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubjeđena da će riješiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pjevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se djeca vrate – kaže sagovnornik Informera blizak Tanji Savić.

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju djecu u roku od nekoliko dana. Poblem je, kako navodi naš sagovornik, što su mališani njihovi državljani, a pjevačica želi sa djecom da živi u Srbiji.

– Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podnijeti zahtjev da dobije starateljstvo nad djecom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su djeca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovdje u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu prijeti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja dovijeka šutiti – zaključuje sagovornik.

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom djecom:
– Šutila sam četiri mjeseca i nisam htjela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju djecu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć – kaže Tanja zadržavajući suze.

Ona je svjesna da njenom mužu prijeti velika zatvorska i novčana kazna, ali više za to ne mari:

– Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi – oduzeo mi je djecu. To nije smio da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htjela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI