Tanja hoće da se razvede od Dušana, a evo i zašto!

0
1

Pjevačica Tanja Savić godinama pokušava da u javnosti svoj brak sa Dušanom Jovančevićem predstavi kao stabilan, ali posljednji u nizu incidenata, kada je na Veliki petak prijavila supruga za porodično nasilje, pokazao je da par ima ozbiljne probleme!
Naime, nakon što je pjevačica supruga prijavila policiji jer je navodno na silu uzeo njihove sinove i odveo ih kod svojih roditelja, a potom pokušala sve da negira, izvor blizak Savićki za „Alo!“ je otkrio da je bračni par već dugo u lošim odnosima i da je do velikog sukoba došlo jer je pjevačica suprugu zaprijetila razvodom.

Naime, kako saznajemo, Tanja već dugo planira da ostavi Dušana jer se on vratio starim porocima.

– Dušan je danima nervozan zbog mjera zabrane kretanja, a svoje probleme utapa u alkoholu. Tanja je pokušavala na sve načine da ga urazumi i da popriča s njim, ali to joj nije pošlo za rukom jer se njen suprug danima opijao i pravio probleme Tanji i djeci – otkriva izvor za „Alo!“ i dodaje da je pjevačica odlučila da se odseli od njega i pokrene postupak za razvod.

– Planirala je da sve uradi diskretno, ali je Dušan vrlo brzo saznao da supruga hoće da ga ostavi. Zbog toga je totalno poludio i poručio joj da to ne smije da uradi jer, u suprotnom, neće odgovarati za sopstvene postupke. Tanja se uplašila za svoj život i život svoje djece, te ga je prijavila policiji za maltretiranje – otkriva naš izvor.
Kako bismo provjerili istinitost naše priče, pozvali smo Tanju Savić, ali ona se nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Da podsjetimo, Tanja je Dušana prijavila policiji za porodično nasilje, a u zapisniku je navela da je njen suprug na silu uzeo njihova dva sina i odveo kod svojih roditelja.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI