Tamara Milutinović prvi put javno sa razvedenim kompozitorom

Dok svi bruje vezi Tamare Milutinović sa kompozitorom Sašom Nikolićem, koji se nedavno razveo od supruge, ona šturo priča o detaljima intime. Međutim, priznaje kako je ispunjena i ostvarena i da je na ljubavnom planu sve kako treba.




– Cvjeta ljubav! Mislim da je to najbitnije. Novinari me često pitaju o tome, ali mislim da narod više ne interesuje ko je s kim i ko šta radi. Njih interesuju moje nove pjesme i da li sam ja nasmijana ili nisam. Ja sam nasmijana jer sam ispunjena i to je ono što treba da ih zanima. Sretna sam i zaljubljena sam i to je to – izjavila je nedavno pjevačica za portal Srbija Danas.

Pjevačica nikada do sada nije uslikana u javnosti sa svojom jačom polovinom. Međutim, njena durgarica Aleksandra Mladenović je sinoć objavila niz zanimljivih storija i time otkrila da su bili svi zajedno.

Pjevačice su htjele da se zabave u stanu i da se prepuste pjesmi. Dok je Saša svirao na klavijaturi, Aleksandra je prelijepo pjevala.

Potom je objavila snimak na kom se vidi i Tamara koja snima Aleksandru kako pjeva.






Evidentno je da su se svi lijepo zabavili i da su uživali u veseloj atmosferi. Koliko su Aleksandra i Tamara nerazdvojne govori i slika koju je Mladenovićka podijelila na Instagramu, a na kojoj su pjevačice zagrljene.

http://

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI