Svi zgroženi Nenadovom pričom o porodici: Reagovala Ivana

Reper Nenad Aleksić Ša sinoć je u svojoj ispovijesti iznio detalje o teškom odrastanju i porodici, zamjerio im što su se miješali u njegov odnos sa Tarom Simov – sa kojom je inače prevario suprugu u “Zadruzi”.

Nakon njegovih riječi mnogi zadrugari su ostali u šoku. Repera su osudili i rekli mu da se ne blamira, dok se njegova supruga oglasila misterioznom porukom: “Nisu svi za sve”.

– Ja stvarno umijem da ispadnem kreten. Ja ih volim najviše na svijetu i to se nikada neće promijeniti. Pele i ja smo živjeli sa majkom, bilo nam je teško odrastanje, na tu temu ne bih volio uopšte da pričam. Ne sviđa mi se to, moj ćale i ja imamo baš drugarski odnos, nije to odnos oca i sina, nego baš ortaci. Više puta sam mu napominjao kad okači nešto ili napiše, da se ne miješa, nema potrebe da se roditelji pojavljaju, a ne da se miješaju u neke detalje. Mnogo mi je to sada zamršeno, ne želim da objašnjavam. Sve je moguće u rijalitiju, nisam znao da će mi se život desiti, demantovao sam sebe, ali sam im napomenuo da rijaliti nosi sve i svašta i preklinjao sam ih da se ne miješaju. Kiza (otac) nema kočnicu u nekim stvarima, ne treba da se miješa u nešto što je moje – počeo je Ša.
– Težak je život bio, svašta mi se izdešavalo, mnogo nekih detalja koje želim da sačuvam u krugu porodice. Kiza je čovjek koji ima dobru dušu, naivan, ali brzoplet – nastavio je reper, što je Nadicu Zeljković razbjesnilo.

– Izvinjavam se što moram da priđem, on priča kao da mi, roditelji, ne želimo njima da pružimo, to je materijalni dio! Ako smo došli do hljeba, ne moramo imati namaz, dužnost nam je da im dajemo hljeb i ljubav! Sve gleda kroz materijalnu stvar, sramno – vikala je Nadica.

– Ne smiju da se miješaju i tačka! Ja im se nikada nisam miješao u život! – bjesnio je Ša.
– Ša, nemoj da ti jedan dan bude žao, ne možeš to da pričaš, biće ti žao, ja ti kažem! Koga briga, neka se miješaju, neka su živi i zdravi. Očekuje da podrže klipove drogirane djevojke – ubjeđivao ga je Đedović.

– Pričaj u svoje ime, evo, meni nemaju prava da se miješaju, ja kažem da nemaju! – nastavljao je Nenad.

– Ti brukaš sebe, a brukaš i njih samim tim – govorio mu je Đedović.

– Hospitalizacija hitno – dobacila je Miljana.

(Blic)

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI