Svi detalji jezive drame Marije i Miljane Kulić

0
3

Miljana Kulić čak 30 dana ne smije ni da priđe svojoj majci, a zabranu prilaska joj je propisala policija! Kako piše STAR, njih dvije su se u četvrtak uveče posvađale, a očito je došlo i do fizičkog okršaja zbog čega je reagovala policija, ali i Hitna pomoć.
Komšije u Nišu za STAR kažu da se inače često čuje vika iz kuće Kulića, te Siniša i Marija imaju ozbiljne probleme sa Miljanom!
“Ono što ste vidjeli u rijalitiju je ništa, jer se ovdje dešava sve mnogo gore. Marija ima visok pritisak, ima problem sa štitnom žlijezdom, a zbog Miljane se stalno izlaže stresu.

Umrijeće žena tako, u grob će Miljana da je otjera, cijeli život im je pravila probleme!”, kaže komšija  za STAR i dodaje:
“Miljana troši mnogo para, stalno laže za šta joj treba novac, valjda se kocka, ne znam to sigurno. U četvrtak čujem da je bila frka oko para. Marija je počela da viče i nije dala novac, Miljana je napala i zvale su policiju. Onda je Mariji skočio pritisak, pa je došla i hitna. To je takva dreka bila, ma strašno. Čuo ih je cijeli Niš. Policija ih je obje odvela u stanicu da daju izjavu i Miljana je dobila naređenje da 30 dana ne prilazi Mariji. Uzela je stan neki i sad je tamo. Pomiriće se one, ali ne znam do kada će tako!”, priča komšija.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI