Svi bruje o vjenčanju njegovog sina, a evo gdje se slavlje nastavilo, i to bez estrade

0
8

Pjevač Radiša Trajković Đani juče je oženio sina Miloša, a pompezno slavlje je ovog puta izostalo. Naime, mladenci su se zajedno sa najbližim članovima porodice, kumovima i nekoliko prijatelja zaputili u jedan beogradski restoran kako bi obilježili ovaj dan.
Samo sat vremena prije opštinskog vjenčanja, Slađana Trajković se uključila uživo u Jutarnji program “Prve” i branila supruga od brojnih skandala koji ga prate u zadnje vrijeme.

Nakon brojnih skandala koji su proteklih mjeseci pratili Đanija, kada je riječ o nepoštovanju mjera koje su donesene zbog korona virusa, pjevač se očigledno opametio, te je odlučio da preskoči veliko svadbeno veselje povodom vjenčanja sina Miloša i snajke Nine.

Oni su ovaj dan proslavili skromno, bez muzike, trubača, gostiju i pompe, već su u jednom restoranu u Beogradu organizovali ručak za njima bliske ljude.
Oko dvadesetak gostiju bilo je prisutno na okupljanju, a kada je bilo vrijeme da se restoran zatvori, gosti su se zaputili u folkerov stan u Beogradu na vodi.

Slavlje je tamo nastavljeno, svi su uživali u ovom danu. No, ono što je mnogima neobično, jeste činjenica da niko iz svijeta estrade nije bio prisutan u restoranu, s obzirom na to da je poznato da Đani ima veliki krug prijatelja iz svoje branše. Pored članova porodica mladenaca, na ručku je bilo nekoliko Đanijevih prijatelja koji nisu poznati javnosti.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI