SUZANA JOVANOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU PLAKALA KO KIŠA ZBOG SAŠE POPOVIĆA

Suzana Jovanović gostovala je u emisiji “Sceniranje” gdje je pričala o novom albumu, porodici, ali se i uporedila sa prvim reketom svijeta Novakom Đokovićem.

Tokom njenog gostovanja u emisjiu se putem video poziva uživo uključio i njen suprug Saša Popović, nakon čijih riječi se Suzana rasplakala.

“Što se tiče Suzaninog gostovanja  povodom njenog novog albuma ja ne bih mnogo pričao o tome, ona će to sama da kaže, po meni je on izvanredan. Ja bih htio nešto drugo da kažem”, počeo je Saša, pa nastavio:
“Suzana je jedna izvanredna žena, divna supruga, divna majka, divna domaćica i ono što je sada važno da se naglasi jeste da je ona svoju karijeru podredila isključivo meni, mom poslu i mojoj karijeri. I poslije 25 godina zajedničkog života ovo je bila jedna sjajna prilika da joj se odužim i da joj pomognem da uradi ovaj album. Želim joj mnogo sreće i mnogo uspjeha. Volim te, Suzana najviše na svijetu”, rekao je Sale, a Suzani su potekle suze od tih divnih riječi.

Na pitanje gledalaca da li žali za nečim, pjevačica je iznenadila odgovorom.
“Žalim što nas dvoje nismo imali više djece. Mada Saša nikada nije odvajao Danijela iz porodice. Uvijek govori naš Danijel i naša Aleksandra”, navela je pjevačica i otkrila da je ona željela još jednog sina, dok se Saša nikada nije izjašnjavao o spolu.

(Espreso)

 

AUTOR TEKSTA

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI