Suad Turković u studiju kod Poglavice snimio novu pjesmu “Stari sat”: “Već se traži na mojim nastupima” (VIDEO)

Na našem portalu promovišemo novu pjesmu Suada Turkovića “Stari sat” za koju pjevač kaže da je bez razmišljanja ušao u studio i snimio ovu numeru za koju svi oni koji su je čuli imaju samo pozitivne kritike.

-Pjesma mi se svidjela odmah, čim sam čuo demo snimak u studiju  kod gospodina Fahrudina Vejzovića Poglavice u Studiju “Favoriti” u Minhenu. Aranžman je radio Dino Mangafić , a tekst je pisao Nedžad Mujkić- Nećko.

Jaku emociju koja je prisutna u pjesmi Suad je svojim vokalom još više dočarao i prenio publici što mu je bio i cilj. Da bi sve bilo profesionalno i na nivou odlučio je snimiti i spot.

-Što se tiče spota snimali smo u Francuskoj, u gradu Pontarlier. To je jedan grad na granici sa Švicarskom . Za ekranizaciju je bila zadužena produkcija Posib’all Studio. Najveću zaslugu u ovom projektu ima Aida Hasanagić koja i glumi u spotu i ona je i glavni organizator i želim da joj se zahvalim svim srcem.
Već smo spomenuli pozitivne kritike na račun nove pjesme “Stari sat”, a sam pjevač o tome kaže:

-Kada je riječ o reakcijama publike i kolega svi su oduševljeni pjesmom, dobro prolazi i već se traži na mojim nastupima.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI