Stefan Živojinović samo jednim potezom raspametio sve žene na nastupu

0
3

Popularni pjevač Stefan Živojinović nastupio je sinoć u jednom popularnom klubu u Tuzli, a atmosferu je doveo do usijanja. Kako se juče obilježavao Dan žena Stefan je ovaj nastup posvetio pripadnicama nježnijeg spola, a jednim potezom ih je sve oduševio.
Naime, mladi pjevač je obezbjedio ruže za sve dame koje su se našle na njegovom nastupu, a prije nego što im je on lično podijelio cvijeće obratio im se riječima:

– Drage dame, sretan vam 8. mart… Svaka od vas će večeras dobiti ružu kao mali znak pažnje od mene. Vidim da je gužva velika, izgleda da sam se zaletio malo, jer ne znam kako ćemo stići da podijelimo sve ove ruže – rekao je Stefan i nasmijao sve prisutne.

Možda je bilo problem podijeliti sve ruže, ali napraviti dobru atmosferu nije. Već na prve taktove pjesme “Zlo moje nevino” publika je skočila na noge i do kraja nastupa svi su đuskali i veselili se. Živojinović je nekoliko sati pjevao u prepunom klubu u Tuzli, a publika je sa osmijehom na licu i u dobrom raspoloženju napustila lokal.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI