Šta traže zvijezde, kakvi su njihovi zahtjevi?

0
33
Rajder-liste svjetskih zvijezda sežu do nerealnih i teško izvodljivih, dok su naše estradne zvijezde nešto skromnije.

Rijana je u Londonu tražila da joj svlačionica bude osvijetljena svijećama, posuta cvijećem, kao i da u njoj bude dugačak kauč, ali ne od kože, već da preko njega bude “ledeno plavi prekrivač”. Takođe je zahtijevala i gomilu brze hrane.

Madoni je bila potrebna soba za 200 ljudi, 30 članova obezbjeđenja, joga instruktor, 20 međunarodnih telefonskih veza u svlačionici, u kojoj su morali da budu i ljiljani, bijele i pink ruže, ali da budu pravilno isječene.
Dženifer Lopez je tražila privatni avion, hotelske sobe za svoju armiju stilista i šminkera. Imala je i ona, blago rečeno, čudan zahtjev: da joj kafa bude promiješana suprotno kretanju kazaljki na satu!?

A šta traže naše najpopularnije pjevačice?

Minimalne zahtjeve, očekivano, ima Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz “Leksington benda”.

Jedna od najskromnijih je i Svetlana Ceca Ražnatović.

– Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtijevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više – izjavila svojevremeno folk diva.
Kako bi poslije nastupa povratila snagu, pored osvježenja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

– Jednostavno, volim da se najedem svježih voćki. Nema ono koje posebno preferiram, voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi – otkrila je Brena jednom prilikom.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI