Šta radi žiri “Zvezda Granda” kad ih niko ne gleda VIDEO

0
25

Snimanje novih emisija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” nastavljeno je u velikom studiju na Košutnjaku. Nakon dvoipomjesečne pauze zbog aktuelnih mjera usljed koronavirusa, članovi žirija i kandidati ponovo su se okupili i spremno zakoračili u četvrti krug popularnog muzičkog šou programa. Ekipa portala Nova.rs prisustvovala je snimanju emisije i zabilježila sve ono što publika, kad se kamere upale, ne može da vidi. Šta se dešava kad se žiri opusti misleći da ih niko ne posmatra?

Mira Škorić, koja je u timu sa Jelenom Karleušom, po običaju je stigla prva i odmah zauzela svoju poziciju u bekstejdžu. Ubrzo joj se pridružio muzički direktor produkcije Aleksandar Milić Mili, koji je sjeo na svoje mjesto i prvo za šta se uhvatio je elektronska cigareta. Mili je po svemu sudeći na odvikavanju od pušenja, a bez takozvane “frulice” izgleda ne izlazi iz kuće.

“Jedva sam čekao da počnu snimanja. Moram priznati da nisam mnogo odmarao jer sam uglavnom radio sa kandidatima i vrijeme provodio obučavajući ih”, uzbuđeno je prokomentarisao direktor “Grand” produkcije.
Viki Miljković, koja je bila jedna od glavnih tema na “Grandu” zbog dekoltea, danas se zakopčala do grla.

“Ljepotice moja, vidi je. Dekolte od milion dolara nisi izbacila, to ti ne valja”, obratila joj se Mira Škorić već s vrata, ali je Viki imala spreman odgovor.

“Neka hvala, nema više dekoltea. Danas malo ovako, mani me dekoltea”.

S druge strane, Marija Šerifović se požallila kako je u pauzama od šoua morala da obavlja i razne kućne poslove, pa je, kako kaže, jedva čekala da snimanja opet krenu.

“Nema šta nisam radila. I kuhala sam, i peglala, snimala vlogove… Imali ste priliku sve da vidite, samo neka prođe više ova korona i da nastavimo normalno da živimo. Evo, uradiću sve, samo neka prestane”.
Đorđe David, kao i uvijek, bio je najglasniji. Prvo je govorio o svom novom albumu, a potom o kandidatima. Uz promociju novih pjesama Đorđe David je očigledno krenuo i sa promocijom dijete, s obzirom na to da se sve vrijeme hvalio kako se ultra zdravo hrani. Kako je stigao u studio on je sjeo za sto i otvorio činiju sa salatom, a kad se najeo otišao je na šminkanje.

Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac stigli su u isto vrijeme. Snežana je uglavnom pričala telefonom, Ana se sređivala za snimanje, dok se Bosanac mazi sa Mirom Škorić.

Saša Popović uletio je, kao po običaju, u bekstejdž kao furija, malo proćaskao sa članovima žirija i odmah ih digao sa stolica i potjerao da krenu s poslom. Međutim, falila je samo Jelena Karleuša, koja je drugi dan zaredom popričično okasnila, ali sa opravdanjem. Njeno kašnjenje nije naljutilo članove žirija, koji su se bez nje popeli na scenu i sačekali petnaestak minuta da se pojavi.
(Nova.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI